fredag 12 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Igår var blogghjälpen här en väldigt kort stund. Det var så kort så vi hann inte ens få nåt godis av henne. Nu kanske ni tror att det bara är blogghjälpen som ger oss godis? Njaej, det är inte riktigt, riktigt sant. Det finns flera snälla tjejer här som brukar har godis med sig. Igår fick vi till exempel godis av en annan tjej. Det var ju en himla tur.

Blogghjälpen var upptagen med annat igår. Hon hade nämligen besök. Fint sånt, ska ni veta. Det var nämligen Gullan som hade skickat hit sina ägare. Hon tyckte att de skulle tacka vår hälsoansvariga och blogghjälpen för den hjälp de hade fått med Gullan. Samtidigt hälsade Gullan till mig och sa att hon mår mycket bättre och inte har ont, att hon stöder lite på framtassen nu, men att det inte är helt läkt ännu.

Om hon inte är bra i tassen i början på veckan ska nog vår jättesnälla vettis, Wilbert Beyer, åka hem till Gullan för att titta på henne. 

Nu ska jag äta lite kvällsmat, sen blir det nog lite burklättring innan det är dags att sova.

16 kommentarer:

  1. Blev alldeles förskräckt först när jag läste att ni inte hann få godis. HUR kan man vara SÅ kort stund? Men sedan fortsatte jag, och pälshåren lade sig ner igen. Och så blev jag jamarglad att Gullan har blivit bättre!
    Burklättring är bra träning för alla muskler!

    SvaraRadera
  2. Skönt att det inte BARA är blogghjälpen som ger er godis, för då kunde det ju ha blivit lite knepigt idag. Sen så hälsar husse att vi vill också ha en sån snäll vettis som ni har och det håller jag med om. Tänk, hembesök istället för transportbur. *drömmer*

    SvaraRadera
  3. Finns det snälla vettisar????? *chockade!! Här är alla vettisar försedda med långa äckliga stickverktyg istället för händer. Ungefär som Freddie Kreuger. (*Maurice tittar ofta på film med lillie) Hoppas att Gullan blir bra snart. Trots vettisen! (Fast vi skulle nog tycka att vettisar var liiiite trevligare om de kom hem istället för att vi ska behöva åka brummis dessutom!)

    Ni får ALLDELES för lite gottisar! enligt experterna skall varje katt egentligen ha en tunna (ungefär så stor som den Sippos och Tindras husse köpte på CityGross) med dentisar, temptisar, stickisar, tonfisk och torsk och andra gottisar om dagen. Eller i alla fall i veckan. Minst i veckan.

    Jag (Maurice)skall stjäla mer pengar, som vi skickar till er, så får ni i alla fall lite mer gottisar!
    nosgos å mer gottisar
    maurice & kajsa
    nosgo

    SvaraRadera
  4. Hoppas verkligen att Gullan blir helt bra i sin frammtass, håller *tassarna*
    Trevligt att ni har andrda tjejer där oxå som ger er godis, mjau

    Mjausan på er alla katter

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  5. Vilka glada nyheter att Gullan mår bättre! *svansdans* Nu hoppas vi att tassen blir bättre så hon slipper träffa vettisen på måndag, även om det nu är en trevlig vettis. Burklättring tror jag är jamarbra träning, ungefär som när tvåbeningar håller på med klätterväggar. Här har matte fått tagit ner alla gardiner för att Bosse och Mårrgan klättrar i dem annars.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Bra att Gullan mår bättre och skönt att höra att det blir godis även om Blogghjälpen inte är där.Vettisar som gör hembesök tycker vi låter bra.Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Så skönt att höra att Gulan har piggat på sig lite och att det är fler än Blogghjälpen som ger er gottis !!
    Jag tycker oxå det låter bra med vettisar som gör hembesök :)

    SvaraRadera
  8. Men så kuligt att blogghjälpen fick besök och fick veta att Gullan mår så mycket bättre.

    Skönt att ni fick godis även om blogghjälpen hade bråttom.

    Nosgos

    SvaraRadera
  9. Gustav, ja det är allt tur att det är andra snälla människor här också, annars skulle det vara kattastrof på godisfronten.

    SvaraRadera
  10. Sippo, Det är konstigt att så få vettisar gör hembesök. Visserligen kostar det mer när de åker hem till en, men ibland tycker man kanske det är värt det.

    SvaraRadera
  11. lillies lya, jo det finns faktiskt snälla vettisar, fast jag tror de är sällsynta. Och visst får vi ALLDELES för lite godis! Jag ska minsann visa er expert information för blogghjälpen. Hon kan verkligen inte ha läst den rapporten. Vad snällt att ni skickar mer pengar till godis. Vår snälla kassör brukar markera att det ska gå till godis, fast ibland tycker blogghjälpen (inte jag alltså) att vi måste ta lite av de pengarna till vanlig mat, för det kostar också många pengar. Hoppas ni inte tar illa upp för att blogghjälpen ibland gör så?

    SvaraRadera
  12. M, C, T, S jag tror att Gullan kommer bli alldeles bra i sin tass, bara hon får lite mer tid på sig.

    SvaraRadera
  13. Alice, gardiner? Det har vi inga här. Ska be blogghjälpen skaffa så kan jag testa dem också.

    SvaraRadera
  14. Dui och Deco, visst är det bra med vettisar som är lite flexibla. Men man kan ju inte göra hembesök för allt. Fordras det nån större operation är man ju tvungen att åka till vettisen, till exempel.

    SvaraRadera
  15. Kjelle Bus, vi är jamarglada här för att Gullan mår bättre. Vi blir jätteledsna när nån kompis inte mår bra.

    SvaraRadera
  16. Nea, ja det var en evig tur att en annan snäll människa hade godis med sig till oss. Det har hon faktiskt ganska ofta. Och flera andra också.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...