tisdag 9 augusti 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.


Igår tog blogghjälpen lite nya bilder på mig. På den här bilden ser ni att jag inte har det lätt. Om det nån gång kommer in nåt godis i buren, så är man tvungen att servera sig själv! Man tycker ju att blogghjälpen åtminstone kunde göra den lilla nyttan att hon hällde ut allt i asken på golvet till oss. Men Nää. Det ska räcka till många, får man höra då. Det är ju bara att köpa fler godisaskar?

Det var i alla fall tur att det inte var idag hon fotade mig, för jag skulle knappt stå ut med ett enda litet knäpp från en blixtmojäng efter festen hos Dui och Deco igår. Vad kul jag hade. Först blev jag jätteskraj när den där blomkrukan ramlade ner från fönstret och det blev jord på hela golvet, men när både Dui och Deco började storskratta och rulla sig i jorden gjorde vi ju alla likadant och hade jamarkul. Märkte matte nåt sen?

14 kommentarer:

  1. haha, ja visst var det skoj! Rulla sig i jord är jamarns kul! Näe, blixtmojänger, så här dagen efter, det är ingen hit det!!! Hoppas att du fick upp gottisburken till sist!

    nosbuff å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  2. Enklast borde ju vara att hälla flera askar i en stor hink och ställa in i varje bur. För precis som du jamar, det är ju bara att köpa fler godisaskar.

    SvaraRadera
  3. Ja visst borde hon hälla ut hela asken på en gång! Bara dumt att hålla på och snåla sådär... Här har lillbrorsorna lyckats bita hål i 10 kilos säcken med torrisar inatt, så matte var inte alls glad imorse. Kan väl hålla med om att det var lite onödigt eftersom vi alltid har torrisar ståendes framme... Men bra att veta deras talanger för framtida bruk. *gnuggar tassarna* Här har jag mest sovit under täcket idag, vi är lite trötta efter partyt igår. Men jamarns vad kul vi hade!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Att få locket på godisasken öppnat kan man tycka är ett minimum av den service man kan kräva! Tänk bara så mycket du hjälper till med allt!
    Jag blev också orolig först när jorden hamnade på golvet, själv har jag ju aldrig gjort nåt sånt. Men jag tror att Dui och Deco tassade ihop det värsta innan deras människor kom, så de fattade nog inte vad som hänt.

    SvaraRadera
  5. Det var så kul att du kom! Härligt att träffa alla, vi har ju så roligt ihop, ett riktigt party. Vi har varit slitna idag vi också. Matte sa inget imorse men vi tror att hon misstänker att vi har haft fest men att hon tycker att det är lite kul hon också.Tänk att du ska behöva bryta upp asken för att få lite godis "skakar på huvudet"Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Det är SÅÅÅÅ typiskt 2-benta att inte kunna dela ut ordentligt med gottis !!!
    Har precis samma problem här med :(

    SvaraRadera
  7. lillies lya, att få upp gottisburken var inte svårt för locket satt inte på. Problemet var, som vanligt, blogghjälpen. Hon tog bort godiset!

    SvaraRadera
  8. Sippo, precis. Kan du jama det direkt till blogghjälpen? Hon lyssnar inte alltid när jag säger saker till henne.

    SvaraRadera
  9. Alice, vad stolt jag blir över dina småbrorsor från Södertälje Katthem! Det här lovar gott!

    SvaraRadera
  10. Gustav, jag visst borde man kunna ställa NÅT krav även som katt? Efter vad jag hört från Dui och Deco så sopade de igen det mesta av spåren, så deras matte blev visst inte arg alls.

    SvaraRadera
  11. *Dui och Deco, tur att er matte inte blev arg. Men jag tror inte att ni har en sån där "argmatte" utan en riktig matte som unnar er att ha kul.

    SvaraRadera
  12. Kjelle Bus, vad ska vi göra? Det visar sig ju att mängder med katter har detta stora problem. Det måste lösas på nåt sätt.

    SvaraRadera
  13. Jamar med om godiset, det där ogina draget hos tvåbeningarna är en källa till ständig irritation. Bryta sig in, fyjam så trist!
    Visst var blomkrukeincidenten lite förarglig, men som jag alltid brukar jama - det kunde varit mycket värre. Hoppas matte inte säger något mer om saken *håller tassarna*
    Tassklappar

    SvaraRadera
  14. Frasse, visst kunde det varit mycket värre än lilla olyckan med blomkrukan. Vi hade ju jättekul med jorden på golvet!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...