fredag 15 juli 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Som ni förstår har jag nu blivit en ”social” katt. Jag tycker det är kul att vara social. Alla som kommer in i min bur får ett trevligt mottagande. Först brukar jag hoppa upp på burdörren när jag märker att det kommer nån tvåbening åt mitt håll. Sen när de öppnar dörren så åker jag med ut, fast då brukar de ta tag i mig så att jag inte ska göra mig illa eller smita ut. Jag ska säga till blogghjälpen att hon tar ett foto på det så ni förstår hur det går till.

Som ni förstår har ju Lilja informerat mig ordentligt hur jag ska fortsätta jobba som bloggkatt. Det här som hände igår, att blogghjälpen gjorde en massa onödiga saker innan hon äntligen förstod att komma med det som var viktigt, godiset, det har Lilja varna mig för. Jag måste fortsätta jobba på att sånt där inte upprepas.

Vi hörs i morgon.

16 kommentarer:

  1. Tsss, har du blivit lite av en cirkuskatt? Det där kan du nog tjäna dentisar på ska du se. Men jamarns vad duktigt av dig att ha blivit så modig så fort. *klappar tassarna*

    SvaraRadera
  2. Jamar som Sippo = Vá har du gått o blivit en cirkuskatt ??!!
    Ja uppfostran av 2-benta det tar tid det och man kan aldrig slappna av för då blir det som hos er igår !!!

    SvaraRadera
  3. Det låter jamarkul att åka på burdörren. Jag blir riktigt avis på dig, för hos oss finns inga sådana dörrar. Det ligger något i det Sippo jamar om att det är ett kattrobatiskt trick och sådant ska man ju självklart ha skälig ersättning för.
    Så roligt att du redan har utvidgat din sociala talang till tvåbeningarna! Det finns ju så många snälla tvåbeningar där du bor.
    Tassklappar

    SvaraRadera
  4. Vilken tuffing du är!!! Cirkuskonster och välkomnande! Du kommer gå långt du, lillkisse! Allra minst statsministerkatt! Och då får du adoptera vem du vill i hela världen!! Bra va!
    nosgos å allt det bästaste
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  5. Åka på burdörren...hoppas vi får se en bild på de akrobatkonsterna!
    Det är fantastiskt hur ni bloggkatter ständigt utbildar blogghjälpen! Man skulle kunna tro att hon var fullärd snart, men tydligen inte. Att förhala godisutdelning av givetvis inte acceptabelt!

    SvaraRadera
  6. Jamars det lät roligt!
    Måste be husse skaffa sådana dörrar... :-)

    SvaraRadera
  7. Det lät jamarskoj att åka på burdörren! Det provade aldrig jag när jag bodde hos er. Vad kul att du redan är social, ni har ju så många snälla tvåbeningar hos er. Men du får sätta ner tassen ordentligt när det gäller godiset och blogghjälpen. Nu måste jag gå och fräsa lite till åt luddtussarna härhemma, de har ju ingen respekt alls för oss äldre....
    *nosbffar*

    SvaraRadera
  8. Det låter jamarkul faktiskt. Åka kattusell.

    Med den attityden så skall du se att du får en egen tvåbening på 0-tid. :)

    Nosgos

    SvaraRadera
  9. Sippo, tror du verkligen man kan få dentisar för cirkuskonster?

    SvaraRadera
  10. Kjelle Bus, jag förstår att man aldrig kan slappna av. Jag ska jobba vidare med blogghjälpens uppfostran.

    SvaraRadera
  11. Frasse, det borde ju gå att installera såna här dörrar som vi har på katthemmet i varje katts hem. Det är jamarkul att åka på dörren.

    SvaraRadera
  12. lillies lya, tror du jag kan bli statsministerkatt? Då får man väl bestämma allt i hela världen? Oj vad alla katter ska få det bra då.

    SvaraRadera
  13. Gustav, vi tror att vi kommit en bit med uppfostran av blogghjälpen, men så rätt som det är så gör hon nåt sånt här. Det är hopplöst, men jag ger inte upp.

    SvaraRadera
  14. Max och Måns, gör det. Ni anar inte vad kul det är att åka dörr.

    SvaraRadera
  15. Alice, du har verkligen fått ett jamarjobb. Att uppfostra luddtussar är ett jättejobb. Hoppas det går bra.

    SvaraRadera
  16. Nea, du borde prova att åka dörr. Det borde förresten vara en kattlig rättighet.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...