måndag 11 juli 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Nu ska jag fortsätta berätta om vad som hände när vi hade skilts från mamma och Victoria. Tjejerna från katthemmet bar ut oss i en brummis. Vi hade ju nyligen åkt i en sån och vi hade bestämt att vi inte tyckte om brummisar. Men nu satt i i en igen.

Efter en stund öppnades bildörren och vi bars ut. Sen bars vi uppför en trappa och en ny dörr öppnades. Därinne kände vi direkt att det luktade andra katter. Efter en stund bars vi vidare och en ny dörr öppnades, och en till och en till. Då hörde jag nån ropa högt på mig. Madeleine och Philip! Är det verkligen ni? KOM! Det var äntligen mamma som vi hade kommit tillbaka till. 

Vi bars in i buren där mamma och Victoria satt och mamma började genast slicka oss. Hon var så glad att hon dansade runt och visste inte vilken tass hon skulle stå på. Vi var så klart också hur glada som helst, men det hade varit några väldigt jobbiga dagar. Så när matte slickat oss ett tag och vi ätit lite, somnade vi och sov stenhårt. Men nu sov vi hos matte. Vi hörde hennes hjärtslag och vi var helt lugna.

16 kommentarer:

  1. Åh så skönt att ni fick komma till matte igen. *djup suck av lättnad* Tänk så orolig hon måste varit innan ni sågs igen. *snörvel*

    SvaraRadera
  2. Phu!
    Måste varit lycka att träffa mamma igen!

    SvaraRadera
  3. Det var ju en jamars tur att den dumma gubben hade talat om för dom på katthemmet hur många syskon ni var , så att dom kunde komma och hämta dig och Philip !!!
    Förstår att det var jubeljam och svansdans när ni återförenades :)

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att vara samlade igen! Förstår att ni hade längtat efter varandra.Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Åh vad skönt att bli återförenade med mamma igen! *torkar en tår* Försår att ni sov gott sen. Vi håller med om att brummisar är läskiga, men ibland måste man åka sån tyvärr.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Åhhh, så skönt att ni hittade hem till mamma och syrran igen! *suckar av lättnad!

    SvaraRadera
  7. Så underbart att läsa detta! Vad härligt det ska ha känts! Det var allt tur att ni fick komma till er mamma, ni var ju bara små ungar. *glad*

    SvaraRadera
  8. Nu slickar vi tårar från morrhåren allihopa här hemma... ett så lyckligt slut på en hemsk historia! Att få komma tillbaka till sin mamma igen... hela familjen förenad... och på ett så bra katthem, dessutom! Nu kan vi sova lugnt här hemma.

    Tass från Imma, abbemissa.

    PS. Vet du, sötnos, du skall få bli den första som får veta den stora nyheten: i morgon kommer gammelmatte hem till oss igen från sjukhuset! DS.

    SvaraRadera
  9. Sippo, mamma fick inte en lugn stund innan vi var tillbaka.

    SvaraRadera
  10. Max och Måns, det är nog mitt lyckligaste ögonblick hittills.

    SvaraRadera
  11. Kjelle Bus, jag vill inte tänka på hur det hade gått om vi inte fått komma tillbaka till mamma.

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, vi var så olyckliga allihop ända tills vi fick komma tillbaka till varandra igen.

    SvaraRadera
  13. Alice, jag tror inte nånting hade kunnat väcka oss den där kvällen. Vi var helt slut.

    SvaraRadera
  14. lillies lya, vi var verkligen jamarglada allihop.

    SvaraRadera
  15. Gustav, vi var pyttesmå, och jag var minst av alla.

    SvaraRadera
  16. Imma, det var verkligen roliga nyheter du berättade. Jag har hört jamas om både dig och gammelmatte och vet att ni är jättesnälla. Hoppas gammelmatte håller sig frisk nu.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...