söndag 19 juni 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har blogghjälpen varit här och faktiskt gjort lite nytta. Först hade hon med sig ett nytt godis från tyska landet. Jamargodis! Det säger ju lite om blogghjälpens snålhet att hon först nu, när hon varit hemma flera kattiljoner månader från sin resa, plockar fram godis som hon köpte då, eller hur?

I morgon ska ni både få se bilder och få veta vad godiset heter. Det är också från Whiskas.

Sen kammade hon både mig och mamma. Oj, oj, oj, vad vi tyckte det var skönt. Hon fick en hel hand full med värdefull päls från oss. Vet inte om hon kommer sälja det på nästa loppis eller vad hon gör med det, men det måste vara värt en förmögenhet.

I morgon hoppas jag hon kommer tillbaka, både med godis och med kammen.

10 kommentarer:

  1. Pffft, vilken snåljåpa!!! Och du som jobbar och sliter och släpar från morgon till kväll! suckjam! Och trots att du är så snäll att hon får din päls! Hon kanske spinner garn av den och virkar små fina vantar av den. Eller flätar väskor och hängmattor? Har hon verkligen fritid, förresten? Det var onödigt lyxigt tycker vi. Kunde hon inte sitta på golvet i er bur och sjunga vaggvisor och klappa era magar istället?
    Nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  2. Förstår att det var mysigt att bli kammad av blogghjälpen. En tvåbening som kan katter så bra måste ju vara en fankattisk kammare.
    Vi väntar med spänning på att få se bilder på det tyska godiset.

    SvaraRadera
  3. Visst är det skönt att bli borstad ibland, särskilt nu när man tappar mycket päls. Låter gott med ny sorts godis! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Va? Har hon gömt godis för er i kattiljoner månader? Fyjam vad fräckt! Vad spännande det skall bli att få se vad det är för gottis hon tagit med från tyska landet. Här går vi och väntar och väntar i kattiljoner dagar på att lillbrorsan skall komma hem, och vet du vad, idag fick vi höra att vi får inte bara en brorsa utan två! Oj, oj, vad jag och Wilma kommer att få tassarna fulla...
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Spännande att få prova så många olika sorters godis! Synd bara, att man måste skicka någon ända till Tyskland för att köpa det. Det låter jättemysigt att kammas. Lite läbbigt är det att få upp så mycket hårbollar annars. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Maurice och Kajsa, jag tycker det verkar som om blogghjälpen har hur mycket fritid som helst, som hon slösar bort på allt möjligt onödigt. Mycket bättre att hon satt i vår bur och sjöng vaggvisor. Eller, njaej, kanske inte sjöng, men klappade magen i alla fall.

    SvaraRadera
  7. Sippo, hon är faktiskt inte så dum på kamning. Jag har nog lärt upp henne.

    SvaraRadera
  8. Dui och Deco, det är riktigt skönt att få lite hjälp att bli av med lite päls. Det räcker till ändå.

    SvaraRadera
  9. Alice, jaa, det är precis vad hon gjort. Gömt godis! Kan man tänka sig nåt fräckare? Jag vet att ni ska få 2 lillbrorsor. De är jättesöta.

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, man undrar ju vad vi är för ett U-land när det gäller kattgodis. Om man handlade mer mer kattgodis skulle man kunna undvika alla finanskriser tror jag.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...