onsdag 1 juni 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Efter gårdagens internetproblem är vi nu tillbaka i full swing igen. Tror vi i alla fall. Tack vare tips från en av våra bloggkompisar, Karolina, har vi nu bytt webläsare och då verkar det som om allt fungerar.

Sen skulle jag ju fortsätta berätta om blogghjälpens misslyckade resa till det tyska landet. Inte nog med att hon bara köpte med sig 20 dentisaskar hem. Hon köpte ett annat godis också, som jag inte kommer ihåg vad det heter, eftersom blogghjälpen glömde fotografera asken. Det har vi inte sett i Sverige, men det var TOPPENGODIS! Vet ni hur många såna askar hon hade med sig? 1. EN! ”Jag visste ju inte om du skulle tycka om det alls. Du var ju till exempel inte särskilt förtjust i leverkorven”. Men snälla, nåt borde hon väl kunna räkna ut. Eller hur? Nåjam, det var väl inte mycket annat att vänta sig. Hon gör väl så gott hon kan.

Sen måste jag ju berätta att vi blivit gästbloggare hos Frasse! Tänk om nån som läser om mig där skulle vilja ge mig ett hem! Vilken kanongrej. Fast det är en kanongrej ändå, för det är jätteroligt att ha fått möjlighet att presentera sig hos Frasse.

20 kommentarer:

  1. Synd att blogghjälpen bara hade med sig en ask av det goda godiset. Det är fullkomligt typiskt, säger husse, och jag kan bara hålla med. Nu ska vi tassa över till Frasse och läsa om dig.

    SvaraRadera
  2. Man kan nog tycka att Blogghjälpen borde köpt några påsar till men som jamat, hon försökte ju i alla fall. Kul att du ska bli gästbloggare hos Frasse. Vilken ära! Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vi läste din gästblogg hos Frasse! Bra skrivet! Hoppas att du får göra om det, men framför allt att du får en egen tvåbening att ta tass om!

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  4. Men... en ask godis är ju faktiskt bättre än ingen?!!
    TassKram Wikki

    SvaraRadera
  5. Att du inte skulle gilla leverkorv på tub kunde man ju räkna ut med ena baktassen. Synd att du inte bor i närheten, då hade jag kunnat tassa över med riktiga grejor.
    Synd också att du inte vet vad godiset hette (för det är väl slut?), hade ju varit bra att få tips annars. Ifall man skulle tröttna på Dentisarna.

    SvaraRadera
  6. Vi är så stolta övre att du ville vara gästbloggare hos oss! Och att du är välkommen tillbaka behöver vi väl knappast jama :-)
    Vi tog oss friheten att lägga till lite ur din kommentar hos Gustav, du kan väl tassa in och se vad du tycker om det. Vi tyckte att det passade bra nu i sommartider, men om du vill ändra det så gör vi såklart det!
    En ask... nåjam, de gör väl så gott de kan, de kära tvåbeningarna :-)
    Många kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  7. Rackarns också vad nyfikna vi blev på det där nya, smaskiga godiset. Vi läste ditt inlägg hos Frasse. Det var jättebra! Alldeles säkert finns det en människa som vill ha en fin, kolsvart, försiktig liten dam. Man vet bara aldrig när h*n tassar in genom dörren på katthemmet. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. Vilket märke var det tyska godiset?

    SvaraRadera
  9. Blev oxå nyfniknen på vad det var för sorts godis som blogghjälpen BARA köpte ett ket av ??!!
    Jag o matte ska genast tassa in till Frase o kika på ert gästinlägg hos honom :)

    SvaraRadera
  10. Vad bra du hade tassat hos Frasse! Hoppas många ser det och att din människa får upp ögonen för dig.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  11. Sippo, du har ju också träffat blogghjälpen, så du förstår ju hur lätt sånt här kan hända.

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, det var ju faktiskt bättre att hon köpte en ask än ingen alls. Och jag är jättestolt över att vara gästbloggare hos Frasse!

    SvaraRadera
  13. Julia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta, åh, tack för berömmet. Hoppas också jag snart får en egen tvåbening att ta tass om.

    SvaraRadera
  14. Wikki, visst är en ask bättre än ingen, men 100 askar är ju också bättre än en.

    SvaraRadera
  15. Gustav, eftersom blogghjälpen ju är ganska snål så är det där goda godiset faktiskt inte slut. Jag tror hon ska berätta på lördag vad det heter. Vi tror inte det finns i Sverige, men det ser ut som en dentisask, fast den är liksom djupare = det får plats mer godis.

    SvaraRadera
  16. Gunilla och Frasse, det var jamarkul att vara gästbloggare hos er. Och er kommentar hos Gustav är också jamarbra.

    SvaraRadera
  17. Findus, Isak och Rasmus, jag har sagt till blogghjälpen att hon ska ta med sig blixtmaskinen på lördag, för då ska hon ta kattpass här. Då ska ni få se asken. Jag hoppas min/a tvåbening/ar kommer hit snart.

    SvaraRadera
  18. Karlavagnen, det är samma fabrikat som de som gör dentisar. Du ska få veta på lördag vad det heter.

    SvaraRadera
  19. Kjelle Bus, ni får skicka iväg nån tvåbneing till det tyska landet och köpa godiset. På lördag sk vi tala om vad det heter.

    SvaraRadera
  20. Alice, jag hoppas också att just min tvåbening fattar att jag sitter här och väntar.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...