lördag 14 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Först måste jag jama att en del av strulet med Blogger fortsätter. Torsdagens blogg är fortfarande borta och jag kan därför inte svara på era kommentarer från den dagen. Kommentarerna från onsdagens blogg har jag svarat på, men de är borta! Kommentarer som jag lämnat på Findus, Isak och Rasmus blogg är borta, medan de jag la in bara några minuter tidigare på Dui och Decos blogg finns med.

Jag hoppas alla förstår att det inte är mitt fel att jag inte kan kommentera på bloggarna.

Sen till nåt mycket, mycket roligare. Vi hade jättefint väder på loppisen, precis lagom varmt, och soligt. Det kom många människor och de köpte mycket. Mätta blev de också eftersom jag hade ordnat både med korvgrillning, kaffe och bröd. Fler vann också fina priser i lotteriet.

Jag fick jättetrevligt besök också av Sambo och Roxys snälla människor. De hade med sig fina saker till loppisen och GODIS TILL OSS! Men nu har det varit så mycket idag, så jag måste sova! Vi hörs i morgon.

14 kommentarer:

  1. Vi är jättesura för att Blogger inte funkar. Hoppas att de fått ordning på det nu. Kul att Loppisen gick bra! Hoppas att ni fick in MASSOR med pengar. Förstår att du är jättetrött nu. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Å, vi hoppas att ni fick in mycket pengar på loppisen! Bry dig inte om att Blogger strular, det är ju inte ditt fel och jag tror inte att någon blir sur på dig för vad Blogger gör...

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  3. Dumma blogger som strular och har sig med mina kompisar. *stampar* Kul att loppisen gick bra. Ta nu igen dig ordentligt så du orkar driva katthemmet vidare.

    SvaraRadera
  4. Vi är så imponerade över allt jobb som du hinner med att göra! Vad kul att loppisen blev lyckad! Vad snälla Roxy och Sambos tvåbeningar var som kom med godis, men det förtjänar du verkligen efter allt slit. Hoppas du får sova ut ordentligt nu och slippa bekymra dig om strulande blogger.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Mjau kära Lilja, vet du vad, man kan göra om ngn blogg inte fungerar, jo, man kan kopiera in det i ngn textfil, OM det skulle vara ngt viktigt man vill jama om, så kan man jama om det kanske dagen därpå, testa så, för så har våran matte gjort ibland på sin blogg, så det fungerar, mjau
    Testa så som sagt.
    Nu är våran matte hemma igen efter att hon varit borta några dagar, *suckjam alltså*

    Tassekraqm på dig du fina katt

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  6. Visst är det förargligt med bloggstrul, men vi hoppas att allt som försvunnit snart är tillbaka. Det var goda nyheter att loppisen var så populär. Roligt när vädret är lagom fint så att många vill komma. Så snällt av Sambo och Roxys människor att ha med godis till er. Mums! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Vi har också haft problem med att kommentera och är så glada att det verkar funka igen nu. Så kul att er loppis blev välbesökt och att tvåbeningarna var på shoppinghumör. Måste vara jamarkul att träffa bloggkompisarna "i verkligheten" och det blir ju en välkommen extrabonus när de dessutom har med sig godis!
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  8. Dui och Deco, jag har varit jättearg på Blogger, men nu kommer jag strunta i att vara arg längre. Loppisen gick jättebra.

    SvaraRadera
  9. Imma, loppisen gick jamarbra. Vad skönt att ingen verkar tro att det är jag som inte sköter mig, utan Blogger.

    SvaraRadera
  10. Sippo, jag, det är nog bäst att jag vilar lite nu. Här är ju alltid mycket som behöver ordnas med som du förstår.

    SvaraRadera
  11. Alice, det var jättekul att Roxy och Sambos matte och husse kom och hälsade på. De hade med fina saker som ag nog ska spara till nästa auktion...

    SvaraRadera
  12. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, blogghjälpen och jag skriver alltid vår blogg i Word innan vi kopierar in den i Blogger, men även om vi lägger tillbaka torsdagens blogg så finns ju inte kommentarerna med, så det känns lite konstigt att lägga in den nu.

    SvaraRadera
  13. Findus, Isak och Rasmus, det var perfekt väder för loppis tycker jag. Det var med i min beräkning, nämligen. Roxy och Sambos matte och husse var jättesnälla som tänkte mer direkt på oss genom att ha med sig godis.

    SvaraRadera
  14. Frasse, det är jamarkul att träffa bloggkompisarna i verkligheten. Och det kuliga är att alla bloggkompisar vi träffat är jättetrevliga och snälla.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...