söndag 12 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Först undrar jag om ni ser att det är en ny bild på mig idag? Blogghjälpen var inne en lång stund och höll mig först i famnen och då kurrade jag som bara den. Sen fick vi alla lite godis och sen satt jag modell för kameran. Blogghjälpen sa att jag såg jättefin ut.

En del säger ju att det svåraste som finns är att fotografera svarta katter. Det tycker inte jag. Jag tycker det är busenkelt att fotografera mig. Jag poserar ju så snällt och sen är det bara att trycka på en knapp så blir det en fin bild. Hur svårt kan det vara?

Nu hinner jag inte skriva mer idag för nu ska blogghjälpen och jag räkna ihop rösterna i Lussekattstävlingen. Det ska bli jättespännande att se vem som vunnit. I morgon ska vi berätta det – på själva Luciadagen!

Sen kan vi berätta att vår fina kalender för 2011 är klar! Den finns på katthemmet och kostar 100 kronor. Om nån vill ha den skickad kostar den 125 kronor och de pengarna sätter man in på katthemmets plusgirokonto nr 38 93 41 – 9 och skriver Kalender, namn och adress så skickar vi den! Den är jättefin.

12 kommentarer:

  1. Du är jättefin! En toppenmodell. Visst är det härligt med gos! Klart vi vill ha en kalender, matte får fixa det imorgon. Är du med?? Ska bli spännande att se vem som blev Lussekatt!Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vad spännande det skall bli att se vem som blivit Lussekatt! Jag undrar precis som Dui och Deco - är du med i kalendern? En så fin katt borde verkligen vara med! Jag skall jama till matte att hon måste beställa. Det var jättefint kort på dig! Jag måste hålla med, så svårt kan det väl inte vara att ta kort? Jag tror tvåbeningarna bara skyller på det för att de är fumliga. Nu måste jag skynda mig iväg till jamlunda för att förbereda luciatåget - ni kommer väl?
    *nosbuff*

    SvaraRadera
  3. Klart det blev en bra bild när du poserar. Men människor har ju en förmåga att trassla till även de enklaste uppgifterna.

    SvaraRadera
  4. Du är jättevacker fotomodell Nikita :-)tycker ni svarta katter har en extra elegans och mystik över er.

    Skall bli spännande att se vem som vann :-)

    SvaraRadera
  5. Bilden blev jättesnygg, och det är inte så konstigt med en så vacker kisse som poserar. Härligt att det fanns tid för ordentlig gosstund och sedan godis. Nu är vi jättenyfikna på vem av alla er stiliga missar som blev katthemmets Lussekatt! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Matte säger att svarta katter är det vackraste som finns! Hon var alltid så stolt över att min bror Aragorn var helt kolsvart...

    Vi ses väl i Jamlunda i morgon?

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco.Nu vet ni vem som blev lussekatt. IDag ska blogghjälpen hänga upp ett diplom på min burdörr så alla får se.

    SvaraRadera
  8. Alice, tyvärr kom inte hela bilden med i bloggen, för jag hade ordnat med en julgran också, men den syns inte. Jag är inte med i almanackan, för hon som gjorde den tycker nog att jag syns så mycket ändå. Min bild finns ju på nätet varje dag och då är det ju bättre att nån annan katt för chansen att visa sig i kalendern.

    SvaraRadera
  9. Sippo, det är så sant det du jamar. Hur svårt kan det vara att trycka på en knapp?

    SvaraRadera
  10. Kattfamiljen, det var roligt att höra att du tycker precis som blogghjälpen. Jag blir så klart också glad över alla som gillar svarta katter.

    SvaraRadera
  11. Findus, Isak och Rasmus, nu vet ni vem som vann. Det var jättekul att ordna en sån där tävling. Nästa år hoppas jag att nån annan kisse på Södertälje Katthem ordnar en sån tävling.

    SvaraRadera
  12. Klosterkatterna, tänk att det finns flera som gillar svarta katter. Ändå är det vi som blir sittande längst på katthemmet. Är inte det konstigt?

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...