fredag 12 november 2010

Katten Nikita på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Blogghjälpen har fortfarande inte fått nån ordning på sin dator, så därför får ni inte se nån bild på mig idag heller. Hoppas ni kommer ihåg hur jag ser ut i alla fall.

Nu ska jag berätta vad blogghjälpen gör just nu. Hon sitter här på katthemmet och väntar på att Lussans nya matte ska komma och hämta henne. Ni minns katten som kom tillbaka till oss för andra gången, och som var så illa misshandlad första gången hon kom hit så att hon fick operera bort ena ögat.


Tack vare Länstidningen i Södertälje, som gjorde reportage om henne, så blev människor uppmärksamma på hur hon har haft det. Så i förrgår gjorde blogghjälpen hembesök hos en av de som var intresserade av henne, och idag får hon åka hem.

Hoppas nån snart blir lika intresserad av mig.

10 kommentarer:

  1. Klart vi kommer ihåg hur du ser ut! Kul för Lussan att få sina människor, hoppas att det blir bra. Vi håller alla tassar vi har för att dina människor kommer nu. Magkli och örongos från matte.Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vi kommer ihåg precis hur söt du är. *blink blink* Aj, nu nyps Tindra! Vi håller tassarna för att Lussan nu ska få en vettig människa som inte kastar ut henne igen. Självklart håller vi även tassarna för att din människa ska komma också. *buffar*

    SvaraRadera
  3. Visst minns vi hur fin svart päls du har, Nikita! Det är alltid trevligt att läsa om när dina kompisar fått ett hem. Och nog blir det säkert din tur snart! Länstidningen i Södertälje verkar skriva ofta om kissar. Bra, tycker vi. *tassen upp* Hoppas att de fortsätter med det! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Åh vad jag hoppas att det går bra för Lussan den här gången! *håller tassarna* Nog kommer vi ihåg hur söt du är Nikita! Den svarta fina blanka pälsen glömmer man inte i första taget. Vi håller även tassarna för att din människa kommer snart och även för stackars Gustav som ligger på sjukhuset.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Kära Nikita, klart vi minns hur du ser ut, *FNISS* du har ju sådan fin svart päls så det kan man inte glömma.
    Tråkigt med blogghjälpens dator, men vi hoppas att den snart ska vara på G igen, mjau
    Så bra att Lussans matte kan komma och hämta missen och hon nu får stanna hos sin nya familj.
    Men Nikita då, har du fortfarnade inte fått egen familj, stackare, du som är så in i vassen söt, Tass på dig.
    Hoppas verkligen dina människor kommer framöver och vill att du ska bo hos dom, håller tassarna på det.

    Tassekram på dig Du fina katt

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco, det var tur att ni kommer ihåg hur jag ser ut. Hoppas blogghjälpen får lite ordning på sin dator snart så ni kan se mig igen.

    SvaraRadera
  7. Sippo, din husse har ju sett mig i verkligheten också, så det är nog lättare för honom att komma ihåg hur jag ser ut. Och visst håller vi tassarna för att det var tredje gången gillt för Lussan. Vi tror att hon får ett bra hem nu.

    SvaraRadera
  8. Findus, ISak och Rasmus, visst är Länstidningen bra! Bästa tidningen i Sverige tycker jag.

    SvaraRadera
  9. Alice, vi tänker också jättemycket på Gustav. Men jag tror han får komma hem i morgon, eftersom han visst börjat äta lite nu.

    SvaraRadera
  10. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, det är bra att ni kommer ihåg hur jag ser ut. JAg har inte ändrat utseende heller.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...