måndag 25 oktober 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Kan ni tänka er – inget godisinköp idag heller. Fattar inte vad blogghjälpen håller på med, med inte kan hon prioritera vad hon ska göra. Här har det nu gått en kattiljon dagar utan att godiset från Sippos och Tindras husse inköpts. Vad som gör det hela än allvarligare för min egen del, är att JAG har fått alldeles egna godispengar, förutom det som husse gav till alla katter på katthemmet.

Idag kom ju blogghjälpen med nåt krystat försvar till varför hon inte prioriterar godisinköpet. För det första har hon köpt godis i fredags. OK, det har hon gjort, men när hon inte är här och delar ut det så gör det ju inte så stor skillnad. För det andra säger hon att det viktigaste är att vi har riktig mat, och där är det många, många snälla människor som ger oss pengar, annars skulle vi inte överleva. Ja, OK, det kan väl hända… men, jag vill ändå ha vårt godis NU.

Nåjam, en liten tröst är väl i alla fall att det finns katter som har större problem än jag just nu. Se bara på det här: http://www.b3ta.com/links/The_cat_vs_the_printer_Translated

16 kommentarer:

  1. Förstår att du underar över vad Blogghjälpen gör om du nu har fått egna godispengar. Men du får glädja dig åt att godiset kommer snart. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Fortfarande inget godis??? Man tar sig för pannan. Nåjam, så länge ni inte svälter... Men jag tycker faktiskt att du får sätta ned tassen på allvar och kräva en förbättring.

    SvaraRadera
  3. Matte skrattade så hon nästan trillade av stolen åt länken, men jag förstår inte alls vad som var så roligt, så där elak och dum är mattes skrivare också ibland....
    Håller med föregående jamare att du får sätta ner tassen ordentligt om hon inte har köpt godis imorgon!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Min matte skrattade också väldeliga åt länken, men den var väl inget kul? Det var ju jättesynd om katten, som kämpade så och sen ramlade ner. Hon skulle gråtit i stället, tycker jag.
    Och så bara måste det bli godisdag snart. Nån ordning får det vara.

    SvaraRadera
  5. MEN Nikita, du får ju sätta ner tassen och säga till blogghjälpen, att ni ska ha godis, inget tal om annat, jama det till henne, mjau

    Vi tyckte inte heller den däringa länken var speciellt rolig, roligare kattsnuttar finns
    *FNISS*

    Säger som katten Gustav:
    NÅN ordning får det väl ändå vara

    Tass på dig fina söta Nikita

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  6. Tänk att det är så dålig kvalitet på skrivarna? Pappren kommer ju inte alls ut där de ska. Förstår att missen förlorade tålamodet! Inget mer godisinköp ännu? Då blir det säkert av idag. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Jag tycker kattsonligen att om man har fått ett förtroendeuppdrag, skall man sköta det. Och den som blir skickad att uträtta ett ärende skall väl inte tänka själv utan göra som den blir tillsagd?!? Tänk om matte skickade gammelmatte att handla och gammelmatte inte gjorde det för hon kom på andra tankar... det skulle inte matte gillar, det jamar jag bara!

    Jag brukar också vara intresserad av skrivaren, för den är verkligen mystisk. Men slåss med den gör jag inte - då skulle nog matte bli ruskigt arg...

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  8. Dui och Deco, jag kommer visst att glädja mig åt mitt eget godis, bara det kommer.

    SvaraRadera
  9. Sippo, det värsta är att blogghjälpen håller sig borta! Hon anar nog att jag ska jama allvar med henne. Hon har inte varit här på 2 dar!

    SvaraRadera
  10. Kattliv - nä, så allvarligt är läget!

    SvaraRadera
  11. Alice, visst var det en dum apparat. Katten var ju jätteduktig som försökte få ordning på allt. Den skulle också behöva lite godis som plåster på såren.

    SvaraRadera
  12. Gustav, visst var det synd om katten. Utan den hade nog hela apparaten exploderat, tror jag. Jag hoppas verkligen kunna komma med nyheten att det blir godis i morgon!

    SvaraRadera
  13. Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan, visst måste det bli nån ordning!

    SvaraRadera
  14. Findus, Isak och Rasmus, jag tror att katten lagade apparaten sen. Och tyvärr - inget godis här på katthemmet idag heller.

    SvaraRadera
  15. Imma, du slår precis tassen på spiken! Om blogghjälpen ska tänka själv kan det inte gå annat än tokigt! Undrar när hon ska fatta det.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...