onsdag 14 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa tackar Mozart och Vincent



Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Ser ni på bilderna? GODISET HAR ÄNTLIGEN KOMMIT! Ja, inte allt godis, för blogghjälpen ska köpa en påse till med godis som egentligen är till för våra tänder, men som vi tycker är lika gott som godis. Fast de påsarna var slut i djuraffären idag. Men blogghjälpen har lovat handla det nån annanstans.

Det var väldigt snällt av Mozart och Vincent att tänka på oss på katthemmet. Vi blir jätteglada för all omtanke.

Nu har ju blogghjälpen sagt att det inte bara är vi som ska smaka godiset, utan alla våra kompisar också. Hon sa att det var nog var bra, inte bara för att flera blir glada då, utan också för att vi kanske skulle få ont i magen om vi åt upp allt själva. Det tror vi förstås inte, men vi delar så klart med oss till kompisarna ändå.

Först trodde vi knappast det var sant att hon kom med så många olika paket. Men när vi hämtat oss började vi smaka på godiset. Vi bjöd vår burkompis Nisse Blomkvist också, och han blev också jätteglad. Sen gick blogghjälpen runt till alla katter och delade ut godis. Alla hälsar till Mozart och Vincent och tackar. Och så tackar vi allihop deras matte Birgitta som ordnade med överföringen av deras pengar till oss.

Oj, vad mätta och belåtna vi känner oss nu!



10 kommentarer:

  1. Självklart, var det vår mening, att ALLA på katthemmet skulle få del av godiset! Jättebra, att blogghjälpen tänker på "tandgodiset"!
    På lördag åker vi , M & V,på semester till vår kompis Stig. Vi vet inte, Stig är kanske vår släkting, för Stigs husse är vår mattes son. Vi ska vara hos Stig ca 1½ vecka, så då hörs vi nog inte av, för matte tar datorn med sig.
    Tasskramar till alla kompisarna från
    Mozart & Vincent

    SvaraRadera
  2. Oj vilket kalas ni skall ha nu! Och matte som kommer med ännu mer godis imorgon... Jag tror tom att hon lyckats köpa andra sorter dessutom. Vilken tur att matte har med lite leksaker också så ni kan springa runt lite innan ni äter ännu mer godis...
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Mjausan vad mycket godis ni fick! *stora ögon* Det var verkligen hyggligt att dela med er till era kompisar. Ni förtjänar en snällhets-medalj. *beundrartass*

    SvaraRadera
  4. Åååh! *stora ögon* Vilken fest! Vad rara ni är som bjuder alla kompisar också. Och vilka snälla kissar Mozart och Vincent är som ordnade detta. Javisst, och deras snälla matte som också hade en tass med i spelet. Kurr och burr

    SvaraRadera
  5. Wow nu skulle man vilja var katt på ert katthem :D. Fast det är klart ni får ju knappast rå om alla godispåsarna själva ju.

    Nosgos

    SvaraRadera
  6. Hej Mozart och Vincent. Självklart delar vi med oss till kompisarna. Fast det är klart, de tycker ju att det är vi som har ordnat det så att ni ger oss, så vi ligger ju på plus på katthemmet.

    SvaraRadera
  7. Hej Alice. Du var jättesnälla som skickade matte med ännu mera godis och leksaker. Nu kan vi ha jätteparty på katthemmet. Och nu har vi fått träffa er snälla matte också. Vilken tur du haft!

    SvaraRadera
  8. Hej Sippo. Vi har fått hur mycket godis som helst. Klart vi delar med oss. Var kan man få snällhetsmedalj?

    SvaraRadera
  9. Hej Findus, Isak och Rasmus. Mozart och Vincent är jättesnälla. Ni är ju också jättesnälla för vi vet att er matte också varit här med saker åt oss. Alla presenter är alltid välkomna!

    SvaraRadera
  10. Hej Nea theCat. Fast jag tror, med tassen på hjärtat, att det är ännu bättre att ha ett eget hem än att få godis. Men när man inte har det är det ju jättetoppen att få godis.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...