söndag 18 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar



Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus. Då kom blogghjälpen. Det var väldigt bra. Först fick vi skinka som Alice skänkt till oss. Det var jättegott. Alla katter smackade som bara den, vi också.

Sen visade blogghjälpen den påse som hon inte hade fått tag på när hon köpte godis från Mozart och Vincent. Oc så öppnade hon påsen och både vi och alla andra katter fick smaka på det också. Det var jättegott, det med.

Sen var den en väldigt trevlig tjej här som var inne i vår bur och hälsade på oss. Hon tyckte vi var jättetrevliga. Visserligen skrev hon ingen intresseanmälan på oss, men hon sa att hon skulle diskutera oss med sin man och komma tillbaka.

Blogghjälpen, som ibland är lite av en glädjedödare, sa att vi inte ska ta ut nåt i förskott, utan att vi jobbar på som vanligt. Men nog kan väl ni som följer bloggen hjälpa oss att hålla tassarna i alla fall?

18 kommentarer:

  1. Har ni fått ännu mer godis?! *stora ögon* Snart flyttar jag nog över till er istället. Fast jag skulle nog sakna husse lite. *funderar* Självklart håller vi tassar och tummar för att det blir en intresseanmälan.

    SvaraRadera
  2. Klart vi håller tassarna. Vilken fin bild på er två.

    SvaraRadera
  3. Nämen, oj - såklart håller jag också tummarna för att det kan bli en intresseanmälan där! Lycka till! - och var försiktiga med godiset så ni inte föräter er!

    gammelmatte Gitte, fortfarande på semester

    SvaraRadera
  4. Oj vad roligt, självklart håller vi alla tummar och tassar för att det blir en intresseanmälan!
    *svansdans, svansdans*

    SvaraRadera
  5. Skinka är jättegott! Smart idé att få RC Oral som godis, för det är väldans smaskigt, och bra för tänderna. Vad roligt att det var en tjej som hälsade på hos er. Vi tycker hon var klok som pratar med sin man, för det är ju jätteviktigt att det blir rätt och bra om ni flyttar. Vi håller förstås våra tassar allt vad vi kan! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Bra att ni fick mer godis idag, det kan ni behöva. Vi håller tassarna för att ni får en anmälan. Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Klart vi håller tummarna! Ska meddela Mozart och Vincent, att nu är det viktigt att hålla tassarna.
    Kel och gos från Mozarts och Vincents matte.
    PS
    Vi semestrar på olika håll och jag har datorn, därför kan M & V inte tassa någon kommentar.
    DS

    SvaraRadera
  8. Vi klosterkatter håller alla tassarna knäppta för er!

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  9. Hej Sippo. Jo, det är sant, vi fick ännu mera godis igår. Fast som vi skrev, det är not trots allt ännu bättre med en egen husse eller matte!

    SvaraRadera
  10. Hej Xantippa. Bra att ni håller tassarna, och tack för kattlimangen.

    SvaraRadera
  11. Hej Gittan. Det är nog ingen risk att vi föräter oss, för det är blogghjälpen som delar ut godiset. (Vi tycker hon är lite snål, men säg inte det till henne).

    SvaraRadera
  12. Hej Alice. Vi kan bara hålla tassarna. Blogghjälpen säger att blir det inte napp här blir det napp nån annan gång.

    SvaraRadera
  13. Hej Findus, Isak och Rasmus. Skinka är toppen. På torsdag ska vi få räkor! RC Oral är jättegodis och nyttigt. Vi tycker blogghjälpen skulle ge oss mycket mer sånt!

    SvaraRadera
  14. Hej Dui och Deco. Vi tycker också att vi behöver mer godis. Fast en intresseanmälan slår ju ännu högre. Vi får se vad som tassar.

    SvaraRadera
  15. Hej Mozarts och Vincents matte. Hoppas du snart åker hem till M & V så vi får höra vad de har att jama också. Fast vi önskar dig en skön semester också.

    SvaraRadera
  16. Hej Imma och alla andra klosterkatter. Snällt att ni knäpper tassarna för oss. Vi behöver lite extra tur just nu.

    SvaraRadera
  17. Åh jag håller alla tassar, klor och svansen att ni får en intresseanmälan. Tills den där tvåbeningen har funderat klart får ni väl trösta er med lite godis så länge.

    Nosgos.

    SvaraRadera
  18. Hej Nea theCat. Ja, vi hoppas också att vår tvåbening ska fundera snabbt och rätt. Vi får se.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...