söndag 11 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Idag har det varit så hyfsad temperatur i vår bur så vi ha kunnat busa lite. Jag och en kompis som heter Nisse Blomkvist, och som till utseendet är ganska lik mig, Pelle, satte igång och busa ordentligt. Det var jättekul.

Sen berättade blogghjälpen att hon skulle resa bort i två dagar. Det kanske betyder att det inte blir nån blogg då. Vi kan ju ha en viss, liten förståelse för att hon behöver ledigt ibland, men vi måste ju jama att tidpunkten knappast kunde vara sämre vald.

Vi menar, TÄNK om godispengarna från Mozart och Vincent skulle komma när hon är borta! Deras matte, Birgitta, som har hjälpt dem att skicka pengarna, har redan skickat dem, så de kan komma när som helst. Blogghjälpen själv säger att det ju inte gör nåt om vi får vänta nån dag extra. Hmrf, kan hon säga! Hon ska ju inte ha godiset!

Nåjam, vi får hålla tassarna att allt löser sig på bästa sätt.

Vi hörs snart.

19 kommentarer:

  1. Nämen, smiter blogghjälpen just när godispengarna förväntas komma. *tassen för pannan* Hon får verkligen skynda sig tillbaka så ni får ert godis nån gång. Så måste jag jama att det är duktigt av er att busa i den här värmen. *flås*

    SvaraRadera
  2. Rackarns, vilken otur att det var precis nu som blogghjälpen skulle resa bort. Vi får hoppas att godisfrågan går att lösa. Skönt att ni har det lite svalare, så att buset får komma fram. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Håller alla tassar så att ni får godispengarna direkt! I morgonbitti skickar vi iväg matte att köpa en takfläkt - trots att det är bland det fulaste hon vet.
    Tassar från
    Mozart & Vincent

    SvaraRadera
  4. Nu skäms vi lite här i klostret... för det är ju bl.a. hit som blogghjälpen skall resa! Men finns det inte fler på katthemmet som kan köpa godiset och ta med till er? Eller är det bara blogghjälpen som får röra pengarna? Det var ju verkligen otur att det skulle råka sammanfalla så här olyckligt, vi som ser så mycket fram emot att få träffa vår gamla vän från katthemmet...

    Tass från Jenny och Majsan, lite skamsna.

    SvaraRadera
  5. Blogghjälpen behöver nog lite ledigt, men det är ju otur om pengarna till godiset kommer nu!
    Vi håller tassarna för att era och flera av de andra katternas hemma kommer idag.För det är väl öppet hus idag? Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Kan inte kassören hjälpa till och ta på sig blogg-hjälpens ansvar, att inhandla och leverera ert godis. Kassören ser ju hur mycket hon kan handla för.
    Tassen från
    M & V

    SvaraRadera
  7. Hej Sippo. Vi har också tagit oss för pannan över blogghjälpens tokiga reseplanering. Men hon säger att resan var planerad innan hon visste om det här med godiset, och så har hon, i viss mån, ursäktat sig idag genom att ge oss godis. Hon säger att om vi inte får godiset förrän på några dagar så räcker det ju längre. Jo, det stämmer ju?

    SvaraRadera
  8. Hej Findus, Isak och Rasmus. Godisfrågan kommer att lösas, det har blogghjälpen lovat. Hon brukar inte lura oss, så vi får väl försöka ta det lugnt tills blogghjälpen kommer med godiset.

    SvaraRadera
  9. Hej Mozart och Vincent. Det blir nog bra med en takfläkt. Fast jag hoppas pengarna räcker till godis åt er också?

    SvaraRadera
  10. Hej Klosterkatterna. Blogghjälpen säger att det ska bli jättekul att träffa er alla. Hon säger också att det inte alls är ert fel att vårt godis kan bli försenat. Sen säger hon också att den som väntar på nåt godis aldrig väntar för länge??

    SvaraRadera
  11. Pelle och Trulsa, vi läser att blogghjälpen ska hälsa på hos Klosterkatterna, mjau
    det är där på Södertälje katthem som några av deras katter kommer från, *Fniss* Våran matte med sambo var ju där för ett par dagar sedan säger matte, och det var så trevligt så vi hoppas att blogghjälpen oxå får det trevligt, mjau
    Hoppas hon visar oss katter bilder sedan därifår.

    Så sönt att ni kan busa lite i eran bur nu när ni fått det svalare, maju


    Tassetassen på er
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  12. HEj Dui och Deco. Det var lite tunt med besökare idag. Det berodde nog på värmen tror vi. Fast en av våra kompisar fick i alla fall en intresseanmälan.

    SvaraRadera
  13. Hej Mozart och Vincent. Nu är det ju så att kassören har jättemycket annat att göra. JAg tror inte hon hinner med att köpa godis också. Men vi har sagt till blogghjälpen att vi kan vänta EN dag extra om det är nödvändigt! Vi är inte omöjliga.

    SvaraRadera
  14. Hej Anonym. Blogghjälpen tror också det kommer bli jättetrevligt att träffa alla i klosre i morgon. Hon kommer nog visa bilder så småningom.

    SvaraRadera
  15. Kattarns vilken dålig reseplanering det blev mitt i godisleveransen! Men som tur är behöver ni inte vänta så jättelänge. Dessutom behöver nog blogghjälpen få resa bort och ha det skönt också. Skönt att ni fått det svalt så ni orkar busa!
    Här är det rackarns flämtvarmt, så vi sover/slöar mest hela dagarna nu.

    SvaraRadera
  16. Ah vad du ar fin Trulsa, vill du komma och halsa pa mej? *hjartat tickar fort* xoxoox Adam

    SvaraRadera
  17. Hej Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan. Det ska bli jättekul att höra hur det var hos våra kompisar som bodde här förut. De har ju fått ett toppenhem. Tänk om vi också kunde få det!

    SvaraRadera
  18. Hej Adam. Jag skulle jättegärna komma till dig, inte bara för att hälsa på utan för att stanna, men du bor ju så långt bort! Kan du inte flytta till Södertäljetrakten istället?

    SvaraRadera
  19. Trulsa, det forstar du val att jag inte kan lamna matte, hon skulle inte klara sej utan mej och min lurviga mage! Puss pa dej, babe!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...