lördag 10 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Nu har vi äntligen fått lite svalare i våra burar. Det var bra för det har varit väldigt mycket att tänka på. Det gäller så klart godisfrågan.

Vi har nu fått veta två väldigt viktiga saker:
1. att snälla Birgitta har satt in godispengar på vårt konto
2. att vår kassör lovat hålla ögonen öppna när pengarna kommer in.

Återstår sen bara en svår bit: att kassören inte missar med en enda minut att avisera blogghjälpen när pengarna kommit in och att blogghjälpen sen skyndar sig på att köpa in godiset och komma till oss med det.

Tror att ni förstår att det är en väldigt komplicerad aktion vi har att göra med här. INGET får gå fel!

Nåjam, i morgon har blogghjälpen lovat komma med annat godis i väntan på ”det riktiga godiset”. Det är bra. Vi ska genast informera er när vi har nåt nytt att rapportera i ärendet. Blogghjälpen säger att vi kanske ska lugna oss lite med det här nu och inte tjata om det varje dag, men hon förstår tydligen inte allvaret i detta!

10 kommentarer:

  1. Vi håller med er, godis är viktiga saker! Sedan kan det räcka att veta, att det finns där i ett skåp någonstans. Då kan man sova lite lugnare bara för det. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Jag har också förstått att godis är viktigt fast jag inte äter det själv, men min kompis Wilma har jamat och förklarat.
    Skönt att ni fått lite svalare! Man orkar inte göra så mycket mer än sova och gosa i värmen.
    *nosbuff*

    SvaraRadera
  3. Oerhört viktiga saker måste vi jama! Birgitta var snabb hon! Skönt att ni har fått det svalare hos er för det är ju riktigt flämtvarmt nu, det är skönast att bara ligga och vila. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Så bra att ni har fått in era fläktar så ni får det svalare nu. För nu är det ju så varmt så man kan ju inte vara ute lika länge, mjau
    Vi tycker oxå det är för varmt i våran kattbur, mjau.
    Vi håller oss inomhus i svalkan då och då.

    Tassetass från oss!

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  5. Vilken rysare det här med godiset. Det är så spännande att jag nästan tuggar på svanstippen. Ni måste berätta för oss sedan vad det blev för godis av pengarna.

    SvaraRadera
  6. Hej Findus, Isak och Rasmus. Njae, vi vet inte om vi tycker det är tillräckligt att ha godiset i ett skåp. Då kan ju nån annan ta det!

    SvaraRadera
  7. Hej Alice. Det måste ju vara toppen för Wilma att ha en kompis som inte tycker om godis. Då får hon ju allt själv!

    SvaraRadera
  8. Hej Dui och Deco. Visst är det viktiga sakaer vi håller på med. Det är nog det viktigaste på hela katthemmet just nu.

    SvaraRadera
  9. Hej Anonym. Ni har det ju bra som kan välja om ni vill vara inne eller ute. Det kan inte vi. Men blogghjälpen säger att den dagen kommer, vi ska bara ta det lugnt under tiden.

    SvaraRadera
  10. Hej Sippo. Rysare är ordet, Sippo. Vi håller också på att äta upp svanstippen nästan. Klart att vi ska rapportera vad det blev för godis.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...