tisdag 6 juli 2010

Katterna Pelle och Trulsa berättar


Hej, det är Pelle och Trulsa på Södertälje Katthem.

Nu har det varit styrelsemöte här på katthemmet. Före mötet var blogghjälpen inne hos oss och gav oss lite godis och då passade vi på att tala om för henne vad hon skulle ta upp på mötet. Det var hon väldigt tacksam för.

Först kanske vi ska säga att godiset som blogghjälpen bjuder på egentligen inte är riktigt godis, utan torrfoder för tänderna. Fast vi katter tycker det är lika gott som godis, så vi kallar det för godis fast det är nyttigt också. Om vi fick riktigt godis varje dag så kanske vi skulle bli tjocka och det vill inte hon att vi ska bli.

Nåjam, åter till mötet. Vi sa att hon skulle ta upp att det behövs mycket fler bra och trevliga kattköpare. Det tycker vi är en styrelsesak att ordna. Det lovade ta upp.

Sen sa vi att det skulle finnas mycket fler människor på katthemmet, som hade jättemycket tid att gosa med oss katter. Det lovade hon också ta upp.

Sen sa vi att alla som var på katthemmet skulle ge oss godis. Fast då sa blogghjälpen att hon inte tyckte det och att hon därför inte skulle ta upp det på mötet. Jag tror vi får bearbeta henne lite till på den punkten till nästa möte.

Mer i morgon.

12 kommentarer:

  1. Mycket bra saker blogghjälpen fick med sig till mötet. Hoppas att de flesta går att uppfylla.Kli på magen till er båda från matte. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Verkligen viktiga saker ni tog upp. Fast ni får som jamat, bearbeta blogghjälpen angående godiset.
    Tass.

    SvaraRadera
  3. Bra att ni hjälper blogghjälpen med vad de skall ta upp på mötet!
    Matte har provat att köpa både dentabits och annat kattgodis, men det var inget jag tyckte om. Matte säger med ömhet att jag är en liten tokfia som inte tycker om varken godis, mjukmat, fisk, skinka eller annat hon kallar läckerheter.
    Men jag är nöjd med torrisar.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  4. Ni har så många kloka synpunkter! Katthemmet är jättebra ordnat, men blir säkert ännu bättre med er hjälp. Synd att inte godisplanerna gick igenom. Ännu. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Men kära missevänner, så bra att ni tog upp det NI vill att blogghjälpen ska ta upp på deras möten, mjau.
    Synd att blogghjälpen inte vill ta upp det där om godiset, men hon är rädd om er, att ni ska bli tjocka, eller vad det heter för ngt som tvåbeningar pratar om.

    Tassekram på er vänner

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  6. Hej sötnosar!

    Vilket öde ni har haft i era liv. Tur att er gammelhusse räddade er från avlivningen. Vilka pannben. De måste ha helt tomt bakom luggen.

    Jag skickar alla jag kan till katthemmet. För det är en sådan underbar tillfredsställelse att se en kissemiss som från början varit jätteskygg numera leker och busar och kelar som om vi haft dem sedan de var kattungar.

    Håller tummarna för att ni får ert nya hem snart.

    Stor sommarbukett till blogghjälpen som bloggar på och hjälper er.

    Kram från Helena, Krypto och Mysis

    SvaraRadera
  7. Hej Dui och Deco. Vi har många fler idéer, men blogghjälpen klarar nog inte av så många på en gång, så vi tar några i taget.

    SvaraRadera
  8. Hej Sippo. Vi lovar att bearbeta blogghjälpen som bara den när det gäller godiset. Tass!

    SvaraRadera
  9. Hej Alice. Du verkar vara en katt som är billig i drift. Vi minns att du inte var så förtjust i annat än torrfoder på katthemmet heller. Fast om nu matte får Dentabits eller annat godis över får hon gärna komma med det till oss så lovar vi ta hand om det på bästa sätt.

    SvaraRadera
  10. Hej Findus, Isak och Rasmus. Ja, vi är ju experterna på katthemmet. Och vi jobbar vidare med blogghjälpen om godiset. Det ska nog gå så småningom.

    SvaraRadera
  11. Hej Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan. Ja blogghjälpen säger också att hon är rädd om oss. Men vi vill ha godis i alla fall!

    SvaraRadera
  12. Hej Helena, Krypto och Mysis. Det finns många som inte har nåt bakom luggen må du tro. Vi får samtal varje dag nu där folk hittar på de mest fantastiska historier för att få oss att ta hand om deras katt. Jättesnällt att du skickar hit människor som kan ta hand om kissar. Fortsätt med det, snälla! Och blogghjälpen tackar för sommarbuketten!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...