torsdag 10 juni 2010

Katterna Findus och Falaffel berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.

Nu är det sista natten med gänget. Oj, vad vi är nerviga. Vi har nästan ätit upp klorna på alla tassarna. Fast lite har vi sparat så vi ser fina ut i alla fall.

Vi har gått igenom packlistan en kattiljon gånger och prickat av allt. Det är verkligen mycket att tänka på när man ska flytta hem. I morgon kväll måste allt vara på plats i vårt nya hem. Tänk om vi glömmer nåt!

Fast blogghjälpen, som varit här ikväll, säger att det inte är nån fara. Kan hon säga, ja. Hon behöver ju inte sakna våra grejor. Nåjam, det ska nog gå bra i alla fall.

När blogghjälpen lämnade katthemmet vid åtta-tiden tittade hon in till oss. Då låg vi i varsin transportbur, med tassarna utanför. Hon tyckte vi såg jättegulliga ut. Och resklara.

Nu ska vi försöka sova lite. Hur det nu ska gå. För i morgon måste vi vara på alerten. Då gäller det!

16 kommentarer:

  1. "sniff" Vi kommer att sakna er jättemycket! Men samtidigt är det jättkul att ni äntligen får komma hem.Förstår om det är pirrigt och det blir nog lite si och så med sömnen i natt. Hoppas att vi får veta hur ni har det.
    Tänk-era människor och erat hemma! Nosbuffar och Tasskramar

    SvaraRadera
  2. Good Luck guys! Den forsta dan pa resten av ert liv! (Adam tycker det later battre pa engelska??) Vi ar sa otroligt glada for er, tank sa mycket gos ni kommer att fa. Kramisar, Adam, Zoe & Noah - woof woof.

    SvaraRadera
  3. Åh vad spännande! Hoppas ni får sova lite grann inatt. Och det är inte hela världen om ni glömmer packa något, ni får säkert en massa nya roliga saker av era nya mattar.
    Ni får lova att höra av er så snart ni kan så vi får veta hur det går! Här håller vi alla tassar och svansar för att det skall gå bra!
    Glöm bara inte att det kan kännas jätteläskigt och otäckt i början innan ni har vant er, men ni har ju varandra att söka trygghet hos,
    Stort lycka till och massor av nosbuffar och tasskramar!

    SvaraRadera
  4. Bara en natt kvar på katthemmet! Så spännande det ska bli för er och era människor att äntligen flytta in på riktigt i ert nya hem. Vi är så glada för er skull, fast inte lika glada som ni själva är förstås. Det går nog inte! I natt får ni passa på och jama hejdå till alla era kompisar på katthemmet. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Majsan och jag lovar att tänka på er i morgon när ni flyttar hem till era mattar och husse! Vi vet hur det känns och hur tankar och känslor snurrar inombords inför flytten... men det kommer att bli jättebra, och när ni vant er kommer ni att tycka att livet innan var som en dröm, bara. Hoppas att brummisresan blir uthärdlig! Och så ser vi förstås fram emot att få höra hur det gått, när ni bott i nya hemmet ett tag...

    Tass från Jenny, resten av klosterkatterna hälsar så gott!

    SvaraRadera
  6. Men oj, det kommer säkert att gå bra för er i ert nya hem.
    Ni får säkert nya leksaker oxå, och kanske ta med er ngn liten sak från katthemmet?
    Vi kommer att saknar er jättemycket.
    Lova att ni hör av er, så vi får veta hur det går för er i ert nya hem, *Nyfikna*
    LOVA det missevänner, mjau

    Tass tass på er båda två

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  7. Kommer också att sakna er. Hoppas vi får rapport om hur ni har det hemma sen.

    All lycka till er båda, de förtjänar ni!

    Nospussar

    SvaraRadera
  8. Tänk vad det gått fort trots allt. Jag säger om de andra, jag kommer sakna er. *sniff* Men vi är ju väldans glada för er skull. Hoppas ni får en chans att höra av er när ni bott in er i ert nya hem. *svanskram*

    SvaraRadera
  9. HEj Dui och Deco. Vi kommer sakna er också. Fast just nu har vi nog inte tid att tänka så mycket på annat än vårt nya hem.

    SvaraRadera
  10. Hej Adam, Zoe och Noah. Vi tror också vi kommer få jättemycket gos. Det känns jättespännande att börja resten av våra liv nu.

    SvaraRadera
  11. Hej Alica. Vi förstår att det kan kännas jätteläsksigt i början, det var därför vi var lite skraja att gå in i transportburarna. Fast när vi vant oss vid vårt nya hem går nog allt bra.

    SvaraRadera
  12. Hej Findus, Isak och Rasmus. Vi har redan jamat hej då till alla kompisar på katthemmet. De önskade oss lycka till och hoppades de själva skulle få egna hem snart. Det hoppas vi också.

    SvaraRadera
  13. Hej Jenny, Majsan och alla andra Klosterkatterna. Ni har väl också i färskt minne hur det är att flytta till ett nytt hem. Mycket tankar som snurrar i våra huven just nu. Vi ska nog höra av oss framöver också.

    SvaraRadera
  14. Hej Anonym. Vi hoppas också det går bra i vårt nya hem. Vi tror vi kommer få flera leksaker direkt när vi kommer hem. Det härde vi att våra människor berättade för blogghjälpen.

    SvaraRadera
  15. Tack för lyckönskningarna Nea. Vi ska nog rapportera så småningom. Fast först måste vi bo in oss här.

    SvaraRadera
  16. HEj Sippo. Vi kommer sakna dig och de andra som stöttat oss också. Vi tror nog vi kommer höra av oss så småningom, på ett eller annat sätt.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...