fredag 28 maj 2010

Katterna Findus och Falaffel berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.

I natt har det blivit mycket snack i vår bur. Det var så illa så en av våra grannar jamade till oss att vi skulle vara tysta och sova. Fast det kunde vi ju inte.

Ni vet ju varför, det berättade vi ju om igår. Nu ska vi berätta lite om vår nya familj.

Det är en familj med 3 ganska unga tjejer. De verkar jättetrevliga. Den minsta nådde inte upp till oss, så när hon ville klappa oss lyfte hennes äldre syster upp henne så hon fock klappa. Det tyckte vi var väldigt snällt gjort.

Vår familj håller just på att flytta till en villa. Därför kommer inte hembesöket att göras förrän nästa fredag. Sedan dröjer det nog ytterligare en vecka innan vi får flytta, för de har beställt möbler som de vill ha hem innan vi kommer.

Egentligen behöver inte vi så mycket möbler, men vi får väl finna oss i vad det bestämmer. Åtminstone tills vi har flyttat hem.

Vi berättar mer i morgon.

12 kommentarer:

  1. Åh vad vi är glada för er skull! Hoppas att allt går bra nu. "Glädjeskutt"Klart att det är svårt att sova med tanke på allt spännand esom är framför er! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Oj så spännande och framför allt roligt för er! Men varför ska era människor köpa möbler för? Det räcker ju med en klöspelare och matskålar.

    SvaraRadera
  3. Ni får säga åt grannen att ha lite förståelse att ni pratar halva nätterna nu när allt är så spännande.
    Tänk vad bra med nya möbler som blir alldeles era egna...

    Matte blev lika glad som jag över nyheten! I helgen har Matte lovat att jag och Wilma skall få hjälpa till att bygga ihop vår nya klösmöbel som vi har fått, den går ända upp till taket som den gamla gjorde (som råkade lossna från väggen och gå sönder när jag rusade upp och ner) och hon har sagt att den är ännu större än den gamla.
    Men ni kanske får gå ut och klättra i riktiga träd när ni har flyttat?
    *nosbuffar *

    SvaraRadera
  4. Det är klart att ni har haft mycket att jama om i natt. Vilken nyhet ni fick igår! Synd att era människor inte låter er vara med och möblera. Matte blir jätteglad, när vi hjälper till och visar var hon ska ställa möblerna. I alla fall tror vi det? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Var inte oroliga - två veckor går jättefort! Vi fick vänta väldigt länge, fleraflera veckor, innan vi kunde flytta hit till klostret... men tiden gick ändå fort och nu känns det som om vi varit här hela livet. Fast vi minns så klart hur det var, både på katthemmet och före det... lyckligtvis får vi hjälp att glömma, matte och gammelmatte gosar så mycket med oss och säger att vi är fina och vackra och jättesnälla och allt möjligt rart. Här kan vi gå ute och vi har fyra kompisar och ett stort hus med en stor trädgård att strosa omkring i. Hoppas att ni får det minst lika bra!

    Nosbuffar från Majsan och Jenny, f.d. bloggande katthemskatter, numera klosterkatter.

    SvaraRadera
  6. *Klappar tassar, Svansdansar*
    MEN Falaffel och Findus så ROLIGT, att ni har fått ett hem nu att flytta till, MJAU
    Vi får önska lycka till så här i förväg.
    Matte blev oxå så GLAD när hon läste vad som är på G. *Tassen upp* för er båda!
    Hurra hurra!
    *Spännande*

    Tasskramar/
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  7. Hej Dui och Deco. Delad glädje är dubbel glädje säger blogghjälpen. Den här händelsen vrkar glädja hur många som helst. Kul

    SvaraRadera
  8. Hej Sippo. Visst räcker det med klöspelare och matskålar. MEn det är klart, det ska nog bli ganska mysigt att ligga i deras sängar och soffor också...

    SvaraRadera
  9. Hej Alice. Ni kan väl berätta hut ni gjorde när ni byggde klöspelare, för vi kanske också får en sån, och då gör det ju ett bra intryck att vi vet hur man ska bygga den. Kul att matte också blev glad för vår skull,

    SvaraRadera
  10. Hej Findus, Isak och Rasmus. Klart er matte blir glad när ni hjälper till att möblera. Skillnaden med oss är ju att våra människor ännu inte vet hur duktiga vi är på att hjälpa till. Men vi ska snart visa dem.

    SvaraRadera
  11. Hej Majsan och Jenny. När ni flyttade trodde vi aldrig att vi skulle kunna få det lika bra som ni. Men nu verkar det som om turen har kommit till oss också. Våra människor verkar också jättesnälla.

    SvaraRadera
  12. Hej Mimmi Chicko Tarzan och Sessan. Det här är det kuligaste som hänt i våra liv. Tänk att få egna människor att ta hand om! Vi fattar nästan inte att det är sant.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...