lördag 29 maj 2010

Katterna Falaffel och Findus berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.

Har ni fattat att vi fått en gemensam intresseanmälan? Det har nästan inte vi. Vi tror vi drömt det varenda gång vi vaknar. I morse till exempel, sa Falaffel till mig när han vaknade: vet du vad jag drömde? Jo, att det kom hit tre små snälla tjejer och deras snälla mamma och sa att de ville ha oss!

Då sa jag: men Falaffel, det hände ju på riktigt. Det var ingen dröm. Blogghjälpen ska göra hembesök, sen får vi vänta några dagar till på att det kommer lite möbler till vårt nya hus, men om allt är OK så får vi flytta till ett eget hem!

Då sa Falaffel Men Findus, ska vi få vårt livs första egna hem? Är det sant? Och ska vi flytta båda två också?

Jag kunde ju bara säga att det är så det ska bli. Då började Falaffel dansa tokdans med mig. Vi for runt i buren som bara den. Stackars Pernilla, vår burkompis, visste inte vart hon skulle ta vägen. Hon är så klart inte så glad men vi hoppas alla att hon snart får ett eget hem också. Det är hon värd.

Vi berättar mer i morgon.

10 kommentarer:

  1. Vi är så glada för er skull! Hembesöket går säkert bra och sen är det snart dags! Vi dansar med er! Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Oj, jag har missat att det ar ert allra forsta hem, jag blir alldeles tarogd. Mobler ar bra att sova pa och ja, hm.... vassa klorna pa.... ibland nar igen ser. Lyssna inte pa Adam, jag ar inte tjock, jag ar STARK!!! Nospussar, Zoe

    SvaraRadera
  3. Visst låter det som en dröm, men det är ju på riktigt! *svansdans* Bara hembesöket går bra, så är det ju faktiskt inte så hemskt länge innan ni flyttar till ett eget hem. Ni får jama lite åt er burkompis Pernilla, så att hon inte är ledsen när ni flyttar. Det blir nog hennes tur också. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Så skönt det måste vara när drömmen visar sig vara verklighet. Men husse undrar om de vet vad det innebär att bli med katt, eftersom de köper NYA möbler. Inte för att någon kisse skulle använda nya soffan som klösmöbel. *harkel* Nosbuffar till er alla.

    SvaraRadera
  5. Säger som övriga kattkompisar här, mjau
    Bara eran blogghjälp godkänner ert nya hem så klart ni kommer att trivas där i ert nya hem.
    Hoppas på det. *Svansdans*
    Ni får prata med pernillla, och tala om för henne att hon oxå kommer att få eget hem framöver.
    STOR tassekram på er båda.

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  6. Hej Dui och Deco. Idag är det öppet hus igen. Vi ska försöka hitta ett hem åt vår kompis Pernilla då.

    SvaraRadera
  7. HEj Zoe. Klart du är stark, det lyser igenom när du skriver. Det är faktiskt sant att vi aldrig haft nåt hem. Det gör det här dubbelt spännande.

    SvaraRadera
  8. Hej Findus, Isak och Rasmus. Vi ska göra vad vi kan för att hjälpa Pernilla. Vi ska tala om för besökare att hon är jättekul.

    SvaraRadera
  9. Hej Mimmi Chicko Tarzan och Sessan. Vi håller tassrna allt vi kan för hembesöket. Men blogghjälpen säger att det alltid är viktigast att vi får ett bra hem, inte att det går fort. (Fast hon tror att det här är ett bra hem).

    SvaraRadera
  10. Hej Sippo. Vi är ju inte så vana vid ett hem, så vi förstår inte riktigt vad det innebär att det finns möbler där. Men blogghjälpen säger att vi ska lita på våra nya människor, för de ordnar nog allt till det bästa.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...