tisdag 18 maj 2010

Katterna Falaffel och Findus berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.

Idag har vi suttit i fönstret och tittat ut en hel del. Vi ser att det är sol och det ser varmt ut. Tänk vad kul det vore att få sitta på en balkong och sniffa på värmen. Eller kanske få gå ut lite rentav. Det är sånt vi drömmer om bland annat. Samtidigt är vi väldigt glada över att vi har nånstans att vara inomhus också, där vi får mat och lite gos.

Om vi skulle bli tvungna att välja så skulle vi helst stanna inomhus och få mat och mys framför att vara ute där ingen tog hand om oss. Men vi har ju läst att många av våra bloggkompisar både får vara ute lite och är välkomna in där de får allt en katt behöver. Vilken drömtillvaro det vore.

Men innan våra människor kommit får vi så klart vänta här på dem. Blogghjälpen säger att en dag kommer vår människa eller våra människor och det kan ske när som helst. Det kan ske kvickt eller ta tid. Det vet vi inte ännu, men kommer gör de, säger hon.

Hoppas hon har rätt.

14 kommentarer:

  1. Hej sötnosar!

    Klart blogghjälpen har rätt. Lyssna på henne, Hon vet vad hon pratar om. Ni kommer att få det alldeles underbart en dag. Er människa måste bara komma förbi. Kankse får ni sniffa på luften via en balkong eller springa ut när ni vill. Ni kommer att få det bra en dag. Ni har ju varit jätteduktiga som har kommit såhär långt. Ni låter ju de tvåbenta klappa er och har nu förstått att alla inte är elaka.

    Många kramar från Helena, Mysis och Krypto.

    SvaraRadera
  2. Håll ut bara, snart kommer en människa som tar hand om er. Ni kommer säkert få pröva att gå ut på balkongen eller uteplatsen då. *buffar*

    SvaraRadera
  3. Blogghjälpen har rätt, klart era människor kommer även om ni får vänra lite. Vi håller alla tassar vi har. Och som jamat, tak över huvudet, mat och gos det är bra, även om man så klart vill ha sin människa. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Visst ser det härligt ut i solen? Förstår att ni längtar ut. Säkert kommer ni att få känna på uteluften, på ett eller annat sätt, när ni har adopterat er människa. Fram tills dess är vi lyckliga över, att ni har det tryggt på katthemmet. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Joachim Fransson18 maj 2010 kl. 23:17

    Hade gärna tagit hand om er om jag kunde, men här finns varken balkong eller uteplats så ni får troligen bättre någon annanstans

    SvaraRadera
  6. Mjau, vi håller med ovanstående talare till katter, klart era människor kommer till er oxå, håll ut, så kommer dom, var så säker, mjau.Alla andra bloggkatter har ju fått hem, så varför ska inte ni få det?
    KLART ni får, håller tassar på det.

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  7. hej sötisar!
    här har vi 23grader i SKUGGAN.
    vi har legat på balkongen idag,är ni avundsjuka??
    /tass

    SvaraRadera
  8. HEj Helena, Krypto och Mysis. Vi kämpar på så gott vi kan för att vi ska få ett eget hem. Tänk om våra människor kommer redan i morgon?

    SvaraRadera
  9. Hej Sippo. Tänk om vi får gå ut i sele som vi har sett att du gör. Det verkar jättekul.

    SvaraRadera
  10. Hej Dui och Deco. Vi vet att vi måste ha tålamod, men ibland är det lite svårt. Fast vi har det bra här också.

    SvaraRadera
  11. HEj FIndus, ISak och Rasmus. Vi vet att vi har det bättre än många andra katter som inte har nån alls som bryr sig om dem. Fast längtar efter ett eget hem gör vi ändå.

    SvaraRadera
  12. Hej Joachim Fransson. Vi behöver ingen balkong eller uteplats, bara en snäll människa. Det är det viktiga. Resten löser sig.

    SvaraRadera
  13. Hej Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan. Vi håller ut ända till slutet! Vi SKA ha egna människor, det har blogghjälpen sagt.

    SvaraRadera
  14. HEj kattliv. Klar vi är avis. Fast 23 grader i skuggan låter nästan lite för mycket.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...