torsdag 29 april 2010

Katterna Falaffel och Findus berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.



Igår berättade vi ju om de där killarna som fick tag i oss och som vi bet för att komma loss. Vi frågade blogghjälpen innan vi skrev det där om hon tyckte det var OK att vi skrev att vi bet den där elakingen. Vi var rädda att människor skulle tro att vi var bitska och elaka katter. Då sa blogghjälpen att vi ju inte har bitit nån på katthemmet och att vi bet för att vi bokstavligen talat var livrädda och då är det OK att göra vad man kan för att rädda sig tyckte blogghjälpen. När vi inte är livrädda är vi ju jättesnälla sa hon.

Nu hoppas vi att både vi och alla andra katter slipper såna upplevelser i framtiden. Fast elaka människor finns det ju alltid, så det gäller att hålla sig undan.

Vi sprang ofta och lekte på tomten hos tanten och hon gav oss mat. Grannen var där några gånger och sa åt tanten att ju längre du dröjer med att lämna in katterna till katthemmet, desto svårare får de att vänja sig vid människor.

Men tanten sa att hon tyckte det var så roligt att vi lekte på hennes gräsmatta så hon ville inte lämna in oss. Vi tyckte ju också det var kul där och vi tänkte ju inte så mycket på framtiden. Och förresten, vad hade vi för val. Vi kunde ju inte gå till katthemmet och ringa på själva och be att få komma in.

Vi berättar mer i morgon.

10 kommentarer:

  1. Visst var det bra att ni fick mat men vi tycker ändå att tanten bara tänkte på sig själv. Matte skickar gos runt öronen och på magen, hoppas att ni gillar det! Nosbuffar från oss

    SvaraRadera
  2. Ni verkar vara ett par jättemysiga och snälla kissar, tycker vi! Om någon är dum med en, måste man faktiskt få försvara sig. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Husse säger att han förstår tanten, även om det var en björntjänst för er. Men det var ju tur att ni fick mat åtminstone. Hm, undra hur det skulle sett ut om ni själva ringde på katthemmet. *fniss*

    SvaraRadera
  4. Säger som Findus, Isak och Rasmus,
    är det ngn som är dum mot en, så måste man ju försvara sig, det har våran matte talat om för oss.
    Tasskram på er båda:
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  5. Hej Dui och Deco. Gos runt magen och öronen är precis vad vi gillar mest. Hälsa matte och tacka. Det finns vissa andra som också tycker att tanten tänkte mer på sig själv än på oss. Det börjar på Blo... och slutar på älpen!

    SvaraRadera
  6. Hej Findus Isak och Rasmus. Vi tycker också att man måste få försvara sig om nån är dum mot en. Vi bits ju aldrig annars.

    SvaraRadera
  7. Men skulle er husse tänka på sig själv i första hand? Det tror inte vi. Han hade nog sett till att vi fick hjälp mycket tidigare.

    SvaraRadera
  8. Hej Mimmi Chicko Tarzan och Sessan. Ni har en bra matte som lär er vad som är rätt. Är nån dum så är det ens kattliga rätt att försvara sig!

    SvaraRadera
  9. Hej allihopa,
    Jag heter Herr, Rugare Sim. Jag bor i Holland och jag är en lycklig man idag? och jag sa till mig själv att alla långivare som räddar mig och min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla personer som letar efter lån till honom, han gav mig lycka till min och min familj, jag var i behov av ett lån på € 300.000,00 för att starta mitt liv hela tiden när jag är en ensamstående far med 2 barn träffade jag denna ärliga och Allah fruktade man lån långivare som hjälper mig med ett lån på € 300.000,00, han är en Allah fruktade man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta honom berätta för honom att (Herr, Rugare Sim) hänvisar dig till honom. Kontakta Mr, Mohamed Careen via e-post: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    LÅN Ansökningsinformation FORM
    Förnamn......
    Mellannamn.....
    2) Kön: .........
    3) Lånebelopp som behövs: .........
    4) Lånetid: .........
    5) Land: .........
    6) Hemadress: .........
    7) Mobilnummer: .........
    8) E-postadress ..........
    9) Månadsinkomst: .....................
    10) Yrke: ...........................
    11) Vilken webbplats gjorde du här om .....................
    Tack och hälsningar.
    E-post arabloanfirmserves@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...