lördag 17 april 2010

Katten Sotis berättar



Hej, det är Sotis på Södertälje Katthem.




Idag har vi fått extra godis. Det tycker jag är jättebra.

Egentligen skulle man få extra godis varje dag tycker jag, men då kanske man inte skulle uppskatta det så mycket efter en tid. Så det kanske är bäst att man bara får det ibland…

Annars talar man här mycket om nåt askmoln som visst är ute i luften. Det låter ju jättekonstigt. Men inget ont som inte har nåt gott med sig. De katter som har mattar och hussar som skulle ut och flyga kan ju glädja sig åt att de nu stannar hemma istället. Värre är det ju förstås för de katter vars mattar och hussar redan åkt och skulle åka hem nu. De kanske får vänta ytterligare på att de kommer.

Jag tycker faktiskt att man skulle förbjuda såna där askmoln. De bara förstör, så varför ska de få sväva fritt. Vi katter däremot förstör inte, utan vi gör allt vi kan för att våra människor ska ha det bra. Det borde vissa personer inse, och ta hand om oss. Det tycker i alla fall jag.

Sotis

4 kommentarer:

  1. Njut av godiset, tror nog inte man kan få för mycket! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Smarrigt med extra lördagsgodis! Det är ni förstås väl värda. Vi hör också mycket om askmolnet, men hoppas inte att det gör att kissar får vänta på sina människor, om de är ute och reser. *morrhårsdarr* Det skrivs ofta, att husdjur får sina människor att må bättre. Självklart borde då fler besöka ett katthem, tycker vi, och se om det inte finns någon misse som kan tänka sig att adoptera den människan. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Hej Dui och Deco. Jag tror inte heller man kan få för mycket godis. Fast blogghjälpen säger att det kan man visst det. Visst har hon fel?

    SvaraRadera
  4. Hej Findus, Isak och Rasmus. Det finns ju hur många bevis som helst på att människorna mår bättre när vi katter tar hand om dem. Det är ju självklart, men ändå förstår inte en del det. Konstigt.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...