onsdag 20 januari 2010

Katterna Jenny och Majsan berättar



Hej, det är Jenny och Majsan på Södertälje Katthem.

Efter att vi berättade igår att vi var lite oroliga för att vi inte skulle komma väl förberedda till vårt nya hem, så har flera av bloggarna som följer oss lugnat oss och sagt att vi kan ta det lugnt. Särskilt bra var det ju att Imma sa att vi fick komma som vi är, det är ju henne vi ska bo hos. Hon ska visa oss tillrätta när vi kommer har hon lovat.

Annars är vi ju väldigt måna om att göra ett bra intryck i vårt nya hem, så vi vill ju förbereda så mycket vi kan. Men blogghjälpen här säger att vi inte ska överarbeta och att vi duger så bra som vi är. Vi har ju dessutom gott om tid att tänka igenom vad vi ska ha med oss och sånt där.

Det enda som är dumt är att man inte kan ställa fram datumet så att det är den 7 februari idag så vi fick komma hem. Vi tycker nån skulle uppfinna en maskin som man kunde ställa datum med och så skulle den personen få Nobelpris. Då skulle vi sitta i publiken på prisutdelningen och klappa tassarna.

Men, eftersom den uppfinnaren inte verkar finnas ännu får vi vänta. Det går ju bra det också för vi blir väl omhändertagna här på katthemmet under tiden.
Majsan och Jenny

6 kommentarer:

  1. Klart ni duger som ni är. Alla katter duger som dom är. Vi kanska kan anställa nån som bygger en sån maskin. Fast då får vi nog gå ihop alla katter och betala med Dentabits. Allvarligt jamat så förstår vi att ni längtar. Det tror jag dom andra gör med.

    SvaraRadera
  2. Tiden är konstig tycker vi. När man längtar riktigt mycket efter något så går det väldigt långsamt. Men det är kul att ha något att se fram emot. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Den där datummaskinen var en väldans bra idé, tycker vi. Det var nog nästa klurighet som ni hade utlovat. Vi önskar er extra trevliga sista veckor på katthemmet. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Hej Sippo. Jag tycker faktiskt att tvåbeningarna kan betala en sån där maskin med såna där papperslappar som de brukar använda i affären. Det är väl inte rätt att vi ska behöva ta av våra surt förvärvade Dentabits? Fast ersättningsfrågan löser sig nog bara vi får maskinen att fungera.

    SvaraRadera
  5. Hej Dui och Deco. Det är verkligen sant att det är kul att ha nåt att se fram emot. Då kan man stå ut med att tiden går långsamt. Jenny och Majsan

    SvaraRadera
  6. Hej Findus, Isak och Rasmus. Ja det var en till av våra klurigheter. Vi har fler på lager så det kommer nog några till innan vi flyttar. Vänta ni bara... Majsan och Jenny

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...